Mmmm..... cookies...

17. september 2020

Kontorer lukker for personlig henvendelse

På grund af stigningen i antallet af corona-smittede i Storkøbenhavn lukker alle ejendomskontorerne i Brøndby Boligselskab og regionskontoret på Nygårds Plads for personlig betjening. Det sker fra og med fredag den 18. september 2020.

Både udlejning og ejendomskontorer kan stadig kontaktes via telefon og mail. Udlejningen på regionskontoret kan kontaktes på 70 12 13 10 eller på mail BBudlejning@lejerbo.dk. Du kan finde kontakt-oplysninger til ejendomskontorerne i din afdeling her.

Der vil stadig blive gennemført opgaver i lejemålene. Vores medarbejdere følger Sundhedsstyrelsens råd for at forebygge smittespredning og bruger desuden mundbind/visir og handsker ved opgaver i lejemål.

Caféerne Perlen og Nordlys holder indtil videre åbent, men personale og gæster skal følge det nye krav om brug af mundbind. Gæster skal bære mundbind, når de ikke sidder ved et bord.

Der er ikke sat dato på, hvornår vi åbner for personlig betjening på kontorerne igen. Vi meddeler det her på siden og på Brøndby Boligselskabs side på Facebook.