Mmmm..... cookies...

20. marts 2020

Nyttige informationer og links om corona

I en boligafdeling bor man ofte tæt sammen. Derfor opfordrer vi til, at man tager så meget hensyn til hinanden som muligt.

Det vil sige: 

  • Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj. 
  • Hold afstand til hinanden i opgangen, vaskeriet og så videre.
  • Vask dine hænder både før og efter, du har opholdt dig på fællesarealer.

Vær også opmærksom på, at der pr. 6. januar 2021 er indført forbud mod begivenheder, aktiviteter med videre, hvor mere end 5 personer samles.

For information on corona in other languages - click here.

Midlertidigt testcenter i Café Nordlys

Fra fredag den 26. marts til onsdag den 31. marts 2021 er det muligt at få en PCR-test i Café Nordlys, Brøndby Nord Vej 211, i tidsrummet fra kl. 8-14 alle dage. Der kræves ikke tidsbestilling.

Kom ind fra gaden og bliv testet i Kulturhuset Brønden

Fra mandag den 1. februar 2021 er der fast mulighed for at få taget en hurtigtest i Kulturhuset Brønden i Brøndby Strand. Testcentret er åbent alle ugens dage fra kl. 8-20. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Du får svar inden for 15 minutter. Alle fra 12 år kan blive testet. Husk sundhedskort og mundbind. NB: Hvis du er nær kontakt eller har symptomer, er en hurtigtest ikke nok. Så skal du testes med en PCR-test på et af de faste teststeder, hvor du skal bestille tid, eller i et mobilt testcenter, hvor du ikke behøver at bestille tid.

Bestil tid til PCR-test i Kulturhuset Kilden

Fra mandag den 22. marts er der fast mulighed for at få en PCR-test i Kulturhuset Kilden i Brøndbyøster alle ugens dage. Der er åbent fra kl. 15.15-21 alle ugens dage.
En test i Kulturhuset Kilden kræver fra den 22. marts 2021 tidsbestilling på coronaprover.dk. Det er for alle fra 2 år. Medbring sundhedskort. Husk mundbind, når du møder op til test.

Hvis du har alvorlige symptomer eller er i tvivl om noget, skal du ringe til din læge.

 

Tilbud om selvisolation

Megen smitte sker i familierne, hvor det kan være svært for en smittet at isolere sig selv, hvis man bor tæt sammen. Brøndby Kommune tilbyder steder, hvor man kan isolere sig, indtil man ikke længere smitter. Det koster ikke noget. Læs mere her.

----

Andre nyttige oplysninger

Brøndby Boligselskab har desuden samlet en række nyttige links med oplysninger relateret til corona herunder.

Kontakt Brøndby Boligselskab

Vores ejendomskontorer og regionskontor holder lukket for personlig henvendelse indtil videre, men husk at du stadig kan skrive og ringe til os. Vi udfører kun akutte opgaver i lejemålene for tiden. Se kontaktoplysninger for regionskontoret og find kontaktoplysninger for de enkelte afdelinger.

Praktisk information til beboerne

Se relevant information til beboerne i vores boligafdelinger her.

Information om beboerdemokratiet

Årets afdelingsmøder i alle Brøndby Boligselskabs afdelinger er udskudt til september 2021 - se mere information her.

Information fra myndighederne

De danske myndigheder giver et samlet overblik over oplysningerne om corona-virus på denne hjemmeside. Den findes også i en engelsk version/english version. Her kan du blandt andet se, hvilke regler der er indført for at undgå smittespredning.

Sundhedsstyrelsens side om corona-virus giver blandt andet oplysninger om symptomer på sygdommen og anbefalinger til at mindske smittespredning. 

Information på flere sprog

Du kan finde oplysninger om corona-virus på flere sprog via dette link.

For information on corona in other languages - click here.