Mmmm..... cookies...

Boligstøtte

Kan jeg få boligstøtte, når jeg bor hos Brøndby Boligselskab?
Når du bor til leje i en lejlighed med eget køkken, kan du måske få hjælp til huslejen. Denne hjælp kaldes individuel boligstøtte. 

Den boligstøtte du eventuelt kan få, afhænger af huslejens og boligens størrelse, hvor mange I bor sammen og din/jeres samlede indkomst og formue. 

Du kan ansøge om boligstøtte på www.borger.dk, hvor du også kan lave en hurtig udregning af, hvor meget boligstøtte du evt. vil modtage. 

Det er Udbetaling Danmark, der står for udbetalingen af boligstøtten og dem, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til din boligstøtte.

OBS! Det er nu sådan, at din boligstøtte bliver udbetalt direkte til Brøndby Boligselskab som trækker boligstøtten fra din husleje. Du kan holde øje med,  hvor meget du får i boligstøtte på din huslejeopkrævning. Betaler du din husleje via Betalingsservice, så står det på din kvittering her fra, hvor meget boligstøtte du har modtaget.  

Skal jeg selv fortælle Udbetaling Danmark hvis min husleje ændrer sig eller jeg laver om i min bolig?
Nej. Ændrer din husleje sig eller sker der ændringer i din bolig, fx fordi den bygges om, så får Udbetaling Danmark automatisk besked om det fra Brøndby Boligselskab. 

Du modtager altid et brev fra Udbetaling Danmark, hvis der sker ændringer for dig. Husk at tjekke, at oplysningerne i brevet er rigtige. 

Bemærk, at du stadig skal give besked til Udbetaling Danmark, hvis der sker andre ændringer i din situation, fx hvis:

  • du flytter – også selv om du har givet besked til folkeregistret.
  • indkomsten for dig eller én, du bor sammen med, ændrer sig.
  • antallet af personer, der bor i boligen, ændrer sig.

Det er vigtigt, at du giver Udbetaling Danmark besked med det samme, så du får det rigtige beløb. Så undgår du at skulle betale penge tilbage.