Mmmm..... cookies...

20. april 2021

40 år i Brøndby Boligselskab

Tirsdag den 20. april 2021 har social vicevært Michael Bengtsson 40 års jubilæum i Brøndby Boligselskab.

Det skulle egentlig bare have været en kort overgang, indtil han igen fik job som karrosserismed. Men Michael, der begyndte som afløser på ejendomskontoret i Brøndby Nord, blev hængende hos Brøndby Boligselskab.

- Jeg havde en idé om, at jeg gerne ville tilbage, for jeg syntes jo, at det var meget sjovt at lege med biler. Men jeg syntes også, at det her var meget spændende. Det er en ny dag hver dag. Jeg faldt for det job. Det er rart at have så direkte kontakt med mennesker, siger han.

Siden har han haft en række forskellige job i boligselskabet. Han begyndte som gårdmand og blev siden 1. mand i en del år. I 2007 blev han varmemester i Brøndby Nord og i 2015 lokalinspektør. Han har blandt andet været med til at indfase computere på ejendomskontoret. Desuden har han fulgt både den boligsociale helhedsplan og renoveringerne i Brøndby Nord – et arbejde, han synes, det var spændende at være med til.

Da Brøndby Boligselskab i 2017 skulle bruge en social vicevært til ældreboligerne i Bøgelunden og Rolands Have, var Michael imidlertid ikke i tvivl. Han ville gerne tilbage til et job tættere på beboerne. På en måde er han også tilbage ved udgangspunktet, for han giver en hånd med i driften i Brøndby Nord ved siden af jobbet som social vicevært. Derudover er han også tillidsrepræsentant og medarbejderrepræsentant i organisationsbestyrelsen.

Tillykke med jubilæet til Michael.