Mmmm..... cookies...

31. juli 2020

Fokus på tryghed i Brøndby Nord

Torsdag den 30. juli 2020 ved 23-tiden var der en skudepisode på en parkeringsplads i Brøndby Boligselskabs afdeling på Brøndby Nord Vej. Der var umiddelbart ingen personer, der blev ramt ved episoden, men to biler fik skader. 

- Vi ved, at den slags hændelser skaber utryghed, og vi vil ikke tolerere dem. Jeg vil snakke med afdelingsbestyrelsen om yderligere tiltag, der kan være med til at øge trygheden i området, siger Michael Buch-Barnes, der er formand for Brøndby Boligselskab.

Københavns Vestegns Politi er i gang med at efterforske skudepisoden, og boligselskabet har ingen kommentarer til det efterforskningsmæssige.

- Men hvis det viser sig, at en gerningsmand har adresse i boligselskabet, betyder det ophævelse af lejemålet efter nul-tolerance-politikken, siger Michael Buch-Barnes.

Politiet har efter episoden patruljeret yderligere i området, og fredag sendte politiet desuden en mobil politistation til Brøndby Nord.

Brøndby Boligselskab har i forvejen en aftale med et vagtfirma, der dagligt kører i området og holder opsyn. Den ordning vil selvfølgelig fortsætte. Boligselskabet er desuden i kontakt med både politi og SSP.

Michael Buch-Barnes opfordrer beboere og andre, der har observeret noget i forbindelse med skudepisoden, til at kontakte politiet. Det kan ske på telefon 43 86 14 48.