Mmmm..... cookies...

1. september 2017

1 mio. til forebyggelse af radikalisering

I Folkebladet kunne man d. 15. august læse, at Styrelsen for International Rekruttering og Integration samlet har valgt at bevilge en mio. kroner til København, Helsingør og Brøndby Kommune. Pengene skal gå til at forebygge radikalisering og rekruttering til ekstremistiske miljøer i kommunernes udsatte boligområder.
Fra Brøndby Kommunes side er man glad for støtten og ser frem til bl.a. at kunne styrke samarbejdet på tværs af sektorerne – ikke mindst til de boligsociale indsatser. Målet er at øge videndelingen og udviklingen af konkrete redskaber til bekæmpelsen af radikalisering.

I Brøndby Strand værdsætter man støtten og ser frem til at kunne styrke et allerede tæt samarbejde med kommunen. Formand for Brøndby Boligselskab, Michael Buch Barnes, udtaler om støtten:

”Med tildelingen af midlerne kan vi jo via vores boligsociale indsats både skrue op for tiltag, der er igang, og i samarbejde med kommunen udvikle nye i kampen mod radikalisering. Vi tror særligt på, at vi vinder mest ved at gribe så tidligt ind som muligt men ved også, at dette er et af de tungere og mere ressourcekrævende tiltag.  Så vi er meget tilfredse med at få tilført midler til netop dette område”.

Læs hele artikel her